Please select your page

« November 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Projektovanje

Dovodimo prirodu u Vaš dom
Pomoćićemo Vam da ulepšate i oplemenite Vaše okruženje, na osnovu Vaših želja predložićemo Vam praktična rešenja koja će Vas učiniti srećnijim i uspešnijim.


Pristup prilagodjen Vama
Naš tim raspolaže bogatim iskustvom koje nam omogućava da dobro razumemo Vaše potrebe i ideje kao i da ih unapredimo i ostvarimo. Upoznaćemo vas sa osobinama odredjenih biljaka, trava i drveća i napraviti idealan izbor biljnog aranžmana koji će najbolje odgovarati potrebama i navikama vaše porodice, firme i
klijenata. Dobar izbor semena, biljaka i drveća može olakšati i pojednostaviti kasnije održavanje zelenila a istije slučaj i sa izborom sistema za navodnjavanje i zalivanje, kao i lepih ali funkcionalnih saksija.


Detalji unose toplinu
Predložićemo vam dodavanje odredjenih elemenata i detalja (staza, kaskada iterasa. alpinetuma i aranžmana. ljuljaški, drvotvorina, fontana i ćesmica. gmćarija, klupa, osvetljenja. baldahina...) koji mogu dodatno ulepšati i ušuškati vaše okruženje.


Jasna vizuelna rešenja
Na osnovu dobre pripreme, izradićemo celovit plan i projekat uredjenja i ozelenjavanja vašeg okruženja i omogućiti vam da kroz kompjutersku vizualizaciju sagledate budući izgled vašeg prostora. Ovakav pristup olakšava postupak izrade idejnog rešenja i obezbedjuje da vaše želje i ideje budu pretoćene u projektni plan i budu sprovedene u delo.


Uigrani koraci iskusnog tima
Usaglašeno vizuelno rešenje pretočićemo u dobro definisan plan i projekat koji ćemo realizovati efikasno i uz minimalno narušavanje vaših navika. Raspolažemo iskusnim i obučenim timovima, kao i profesionalnim alatima specializovanim za ovakva angažovanja. u radu koristimo kvalitente materijale što nam sve omogućava da u dogovorenim rokovima izvedemo neophodne radove i obezbedimo njihov visok kvalitet.

GARDENA UMČARI

Neka Vaši snovi postanu stvarnost... Vaše zadovoljstvo je naše obećanje

Naša paleta usluga